Türkiye Noterler Birliği 47. Olağan Kongresi

10 Haziran 2018 3 dk

Türkiye Noterler Birliği (TNB) 47. Olağan Kongresi, 07-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti. Dört gün süren etkinliklere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Yüksek Yargı Organlarının Başkanları, TNB Yönetim Kurulu üyeleri, Oda Başkanları, Delegeler ile Uluslararası noterlik meslek örgütü temsilcileri katıldı.

Birliğin Ankara-Söğütözü’ndeki binasında gerçekleştirilen etkinlikte NOVA olarak simultane çeviri hizmeti ve simultane ekipman desteği sağladık.

NOVA, gerek sunmuş olduğu altyapı ve ekipman, gerekse profesyonel çevirmen kadrosu ile katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

nova simultane çeviri nova simultane ekipman nova simultane çeviri sistemi

NOVA olarak organizasyonunuzun başarı ile tamamlanması için doğru, güvenilir ve esnek çözümler üretiyor; profesyonel tercüman ve uzman teknik kadromuz ile hizmet sunuyoruz.