TAIEX Balıkçılık Kaynak Yönetimi Çalıştayındayız

26 Ekim 2017 3 dk

NOVA olarak yaklaşık olarak 10 yıldır sürdürmüş olduğumuz Avrupa Birliği proje portfoyüne, Avrupa Komisyonu’nun yaygın bir şekilde kullanmış olduğu araçlardan biri olan TAIEX kısmını da ekledik. 10 yıldır Avrupa birliğinin Eşleştirme ve Teknik Yardım gibi farklı araçları konusunda elde etmiş olduğumuz deneyimi TAIEX başlığı altında da toplamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Oldukça hızlı başladığımız bu teknik yardım ve bilgi değişimi programının en zevkli konularından biri de balıkçılık konusu oldu. Türkiye’de balıkçılık kaynak yönetiminin geliştirilmesi ve balıkçılık yönetimine yönelik mevzuatı uyumun iyileştirmesini konu alan çalıştayda 3 gün süresince simultane çeviri hizmeti verdik.

24-26 Ekim 2017 tarihleri arasında, İzmir’de gerçekleştirilen çalıştaya ilişkin bazı görselleri aşağıda paylaşıyoruz:

simultace ceviri