Akıllı Enerji Zirvesi’nde tercih yine NOVA’dan yana oldu

29 Mayıs 2013 3 dk

27-28 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen “Turkish Smart Energy Energy” zirvesinin İngiliz menşeili organizasyon firması, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen toplantıdaki simultane çeviri hizmetleri için yine NOVA’yı seçti. Geride bırakmış olduğumuz sene içerisinde NOVA’nın deneyimli ve başarılı simultane çeviri hizmetinden son derece memnun kalan firma, bu yıl da NOVA ile çalışma kararını verirken zorlanmadı. Türkiye ve dünyanın önde gelen enerji ve petrol şirketlerinin katılım gösterdiği toplantı süresince, dünya üzerinde kullanılan akıllı enerki sistemleri, akıllı şebekeler, akıllı sayaçlar, Türkiye’de akıllı şebekeler, yasal mevzuat, elektrik üretim, iletim ve dağıtım alanlarında faaliyet gösteren kilit şirketleri yakından ilgilendiren bir çok güncel konu ele alındı.