University College London ve ODTÜ’den ortak hibrit çalıştay

University College London ve ODTÜ’den ortak hibrit çalıştay

26 Haziran 2024 3 dk

Önemli can kayıplarına ve evsizliğe yol açarak kentsel nüfusun büyük bir bölümünü etkileyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yıkıcı depremlerin ardından University College London (UCL) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ortak bir hibrit çalıştay düzenledi. 25 Haziran 2024 tarihinde ODTÜ Mimarlık Amfisi’nde düzenlenen çalıştay hibrit olarak NOVA’nın katkılarıyla gerçekleşti. Türkçe-İngilizce simultane çeviri hizmetinin yanı sıra NOVA, hibrit simultane sistem başlılığında da hizmet sundu.

Halk sağlığı uzmanları, şehir planlamacıları, mühendisler, karar vericiler ve uygulayıcılar ile bir diyalog niteliği taşıyan çalıştayda konuşmacılar arasında Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Sağlıklı Şehirler Danışma Kurulu Kira Fortune, University College London Bartlett Kalkınma Planlama Birimi’nden Cassidy Johnson gibi isimler yer aldı.

novanovanovanovanova

Google 4,9 / 5
müşteri puanı

Kurum ve kuruluşların profesyonel çeviri ihtiyaçları konusunda yıllardır Türkiye'nin #1 numarası olmaya devam ediyoruz. Siz de bizimle çalışarak markanıza değer katabilirsiniz.

20

Yıllık Tecrübe

50+

dil çifti

100K+

proje / yıl

250+

Çevirmen